HSH tým medailový na Vltava run 2016

vltava run

HSH tým medailový na Vltava run 2016

Letošní ročník týmového závodu od pramenů Vltavy do Prahy přilákal bezmála 250 týmů hobby i profi běžců. HSH SUUNTO Tým nemohl na startu chybět a musel se vyrovnat s rolí favorita a pokusit se obhájit elitní umístění. Přes další nárůst konkurence se HSH tým po špičkovém výkonu všech členů popral úspěšně s tratí a dokázal se s rezervou probojovat na stupně vítězů. Konečné třetí místo je výsledkem z kategorie snů podpořeným tím, že HSH tým je jediný v historii závadu, který se dokázal dostat na stupně vítězů již podruhé. 

Jan Škrabálek opět nezklamal.

Stálice českého paraglidu Honza Škrabálek nechyběl ve štafetovém závodu 30. Ročníku Red Bull Dolminteaman, který se tradičně koná Lienzu. Honza startoval v týmu s názvem Budweiser Budvar společně s běžcem Ondřejem  Fejfarem , bikerem Janem Fojtíkem a kajakářem  Zajícem Ondřejem společně. Štafeta obsadila mezi profi týmy pěkné  12. místo, ale 2 v nevyhlašované kategorii  národní týmy 1. By byla jiná česká štafeta Vienna Insurance Group. Ten celkově skončil 8. Ostatní týmy jsou mezinárodní a skládají se ze specialistu z různých zemích.  

Suunto Essential

SUUNTO ESSENTIAL

SUUNTO ESSENTIAL - EXKLUSIVNÍ PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST

SUUNTO ESSENTIAL CERAMIC - unikátní ve své třídě!

Suunto Essential jsou exkluzivní outdorové hodinky vhodné pro každou příležitost – do společnosti, na denní nošení i do drsné přírody. Dokonalým sladěním designu a funkčnosti předstihují i řadu typicky exkluzivních hodinek. Suunto Essentials u nás zakoupíte také v unikátní verzi s tvrdou keramickou lunetou! 

Funkčně vycházejí z oblíbených Suunto Core*, jsou však navíc vybaveny prmémiovými materiály a čistým moderním designem. Mají A barometrický výškoměr, B barometr, C kompas, J hloubkoměr. Ukazují východ a západ slunce, teplotu a jsou vhodné pro šnorchlování (hloubkoměr mají do 10m). 

*) Nemají automatický Alti/Baro profil, avšak ostatní funkce jsou totožné jako u nových modelů Core. Ukazují výškový graf i tlak stejně, jako Suunto Core.

Nová adresa: Pivovarská 13, Praha 5 Smíchov

Předváděcí prodejna a logistické centrum přestěhováno

Vážení zákazníci,
z důvodů zkvalitnění našich služeb jsme se přestěhovali do nových větších prostor. Tyto prostory jsou dostupné MHD i vhodnější pro parkování.

Jsme Váš pomocník v IT

DC Computers

Výhodnejší nákup pre slovenských zákazníkov!

Polar - SlovenskoV záujme výhodnejšieho nakupovania pre slovenských zákazníkov sme založili účet na Slovensku v eurách. Týmto sa významne znižujú transakčné náklady a vzhľadom k dotovanému poštovnému sú teraz podmienky nákupu pre slovenských zákazníkov výhodnejšie.

Naše e-shopy se společným loginem

Podívejte se, jak široký sortiment můžete nakoupit s využitím loginu, který jste si zřídili na náš e-shop. Přitom budete moci využít stejné uživatelské prostředí a ovládání, jako má náš shop.
Registrace a společný login z našeho e-shopu platí v celkem devatenácti internetových obchodech.

Zlepšení komfortu pro naše zákazníky

infoVážení zákazníci, v inovovaném e-shopu jsme vám usnadnili a zpříjemnili nákup. Nový e-shop je přehlednější, nákupní proces jednodušší. Při nákupu se nemusíte registrovat (byť to doporučujeme - platí pro množství e-shopů). Nemusíte si pamatovat heslo - vložíte jen e-mailovou adresu a přihlásíte se jediným kliknutím v přijatém e-mailu. Zdokonalili jsme vyhledávání produktů.